Korkealaatuisia teräsrakenteita

Yrityksemme tuottaa korkealaatuisia teräsrakenteita. Palvelumme kattaa tuotteen valmistuksen, asennuksen sekä tarvittaessa suunnittelun täysin valmiiksi kokonaisuudeksi. Erityisosaamistamme ovat vaativat teräsrakenteet, meluesteet, raskaat nostot sekä siltojen huolto- ja korjaustoiminta.

Kantavien teräs- ja alumiinikokoonpanojen ja tuotejärjestelmien pakollinen CE-merkintä harmonisoidun tuotestandardin EN 1090-1 mukaan on astunut voimaan 1.7.2014 alkaen. Urakointiasennus M Rautio Oy on sertifioitu yhteistyökumppani CE-merkityille EN 1090-1 mukaisille tuotteille aina korkeimpaan toteutusluokka EXC 4 saakka.
 
Urakointiasennus M Rautio Oy:n hitsaustoiminnot on sertifioitu EN ISO 3834-2 Kattavat laatuvaatimukset mukaisesti.


Meluesteet

Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden kokemus meluesteistä. Suurin osa valmistamistamistamme meluesteistä ovat teräsrakenteisia ja perustuvat patentoimaamme absorboivaan meluestekasettiin. Laadukas tuote materiaaleinen yhdistettynä innovatiivisiin ratkaisuihin, luovat pohjan pitkälle elinkaareelle.Toimitamme meluesteitä ST-, KV- ja KVR-urakkoina.

Teräsrakenteet

Toimitamme monimuotoisia teräsrakenteita asiakkaittemme tarpeisiin.
Meillä on valmius toimittaa myös kantavia EN 1090-1 mukaisia teräskokoonpanoja CE-merkittynä EXC 4-luokkaan saakka.Sillat ja kaiteet

Yrityksemme on toimintansa aikana asentanut- toimittanut noin 200 eri mittaista liittopalkkisiltaa. Erikoisosaamistamme ovat siltapalkkien nostot ja siirrot, sekä siltoihin liittyvät teräsrakennetyöt. Lisäksi toimitamme mielellämme erikoiskaiteita sekä muita vaativia teräsrakenteita.

Raskaat nostot

Yrityksellämme on pitkä kokemus raskaista nostoista ja siirroista. Käytettävissämme on erittäin monipuolinen valikoima korkepaine- tunkkausjärjestelmiä. Suunnittelemme tarvittaessa myös nostot.